Wat doet een incassobureau?

Als incassobureau kunnen wij voor u openstaande facturen incasseren. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als u niet betaald krijgt voor uw geleverde producten of diensten. U kunt hier zelf achteraan bellen, herinneringen sturen en aanmaningen verzenden, maar dit kost veel tijd en is lang niet altijd efficiënt. U kunt dan een incassobureau inschakelen dat op zeer efficiënte wijze uw debiteuren tot betalen over laat gaan.

Onze aanpak

Wij stemmen ons effectieve incassotraject altijd af op uw organisatie, de specifieke wensen die u per situatie heeft en de fase waarin de vordering zich bevindt. Tussentijdse oplossingen, zoals betalingsregelingen, bespreken we uiteraard eerst altijd met u. Vaak zijn wij zeer effectief in de minnelijke fase van het incassotraject, maar mocht dit niet het geval zijn, dan zijn wij in staat om, na overleg met u en onze juridische afdeling, gerechtelijke stappen te ondernemen. Na het oordeel van de rechter kunnen wij als gerechtsdeurwaarder het vonnis uitvoeren. Dit kan zijn in de vorm van een betalingsregeling of een beslaglegging op geld of goederen van de debiteur.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak. Onze medewerkers helpen u graag.